Képzések indulásának tervezett időpontjai:

Logoterápiás és egzisztenciaanalitikus tanácsadás

I.    Elméleti modul: A logoterápia és egzisztencianalízis alapjai (150 óra) 2018. szeptember
Szeptembertől indul a képzésünk Értelemközpontú személyiségfejlesztés címen az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. A két féléves képzés az Alapítványi Logoterápiai tanácsadás  képzésünk elméleti moduljával egyenértékű, a tanácsadói irány folytatható az alapítványnál a további modulokkal.
Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 22.
Az alábbi linken található további információ a képzésről:
http://avkf.hu/index.php/kepzesek/szakiranyu-tovabbkepzes/ertelemkozpontu-szemelyisegfejlesztes-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak/

II.   Önismereti modul (150 óra) 2018. szeptember
A Logoterápia Alapítvány a képzési rendjébe illeszkedő 150 órás önismereti csoportot a MASZKPTE szervezésében hirdeti meg  Dr.Pintér Gábor c. egyetemi tanár, kiképző személyközpontú pszichoterapeuta és Pataky Krisztina pszichológus, személyközpontú és logoterápiai tanácsadó vezetésével.
A csoport zárt, állandó összetételű, kettős vezetéssel  vezetett nondirektív személyközpontú kiscsoport.
A csoport havi egy szerdai napon + néhány intenzív alkalmon indul,  a teljes módszerspecifikus pszichoterápiás illetve tanácsadói  képzés részeként.  A képzés folytatható mind személyközpontú, mind logoterápiás irányban is,  de csak az önismeretre is lehet jelentkezni.
Helyszín: Budapest, kezdési időpont: 2018. szeptember 26., szerda
Jelentkezés: patakykriszta@szemelykozpontu.hu

III.  Módszertani modul (100 óra) 2019. szeptember
IV.  Szupervíziós modul (100 óra) 2019. szeptember


Logopedagógia - értelemkeresés és nevelés
30 órás folyamatindító tanártovábbképzés 2018. őszA képzések csak megfelelő számú jelentkező esetén indulnak.Logoterápia és Bölcseleti Embertan Oktatási és Kutatási Alapítvány    Budapest, 1123 Alkotás u. 49/c    Számlaszám: 12011021-00140330-00100000
Logoterápia Alapítvány

Köszönjük, ha adója 1%-ával, vagy adománnyal támogat bennünket!